houten vloer

Fill 1

Er zijn heel wat verschillende soorten vloeren waar je uit kunt kiezen. Het is vooral belangrijk dat de vloer bij de rest van de woning past. Daarnaast moet de vloer ook fijn zijn om op te lopen. Een houten vloer is tot de dag van vandaag nog steeds erg populair. 

Een houten vloer wordt nog steeds gebruikt omdat het echt een tijdloze vloer is. Deze vloeren zijn eigenlijk altijd en grote trend geweest. Bijna iedereen vindt deze vloeren mooi. Ze zijn eenvoudig te leggen en ze passen eigenlijk bij bijna elke soort meubels wel in de woning. 

De houten vloer is duurzaam en eenvoudig te onderhouden. Je bent geen uren kwijt om deze vloeren te kunnen onderhouden. Ze zijn daardoor geschikt in de woonkamer, maar ook in de slaapkamer of in de gang is het een goede mogelijkheid. Je kunt ze vloeren door je hele huis heen leggen. 

Er is eigenlijk maar één nadeel en dat is dat de vloer niet tegen water kan. Het is geen waterdichte vloer. Hier moet dan ook rekening mee gehouden worden wanneer je de vloeren wilt gaan leggen. Zodra de vloer te veel vocht op neemt, zal de vloer bol gaan staan.