epoxy vloer

Fill 1

Er zijn tegenwoordig heel wat verschillende soorten vloeren waar je uit kunt kiezen. Je kan hierbij denken aan een laminaat vloer, maar een epoxy vloer is ook weer helemaal in. Het is dus zeker aan te raden om je eens te verdiepen in deze vloeren om te kijken of het wat voor je is. 

Een epoxy vloer is een vloer die gegoten moet worden. Daardoor is het niet de makkelijkste vloer om in je woning te leggen. Het is wel zo dat de vloer ontzettend lang mee gaat. Als de juiste coating goed aangebracht wordt, gaat de vloer zeer lang mee.

De coating zorgt er ook nog eens voor dat de vloer ontzettend eenvoudig te reinigen is. Het zijn geen vloeren waar je elk vuiltje op ziet liggen. Deze vloeren zijn bijvoorbeeld goed voor in een werkkamer of in een garage. De meeste mensen kiezen er niet voor om dit in de woonkamer te laten storten. 

Ook deze vloeren komen in allerlei verschillende kleuren. Je kunt zelf een kleur uitkiezen die je het meeste aanspreekt. Op die manier zorg je ervoor dat de vloer helemaal bij je woning past. De woning komt helemaal samen door een goede vloer.