Mozaïek-tegels-badkamer

Mozaïek tegels badkamer; Creëer een prachtige uitstraling!

Wat voor tegels wil je in je badkamer hebben? Het antwoord op die vraag is onder meer voor de uitstraling van je badkamer bepalend. Dit geldt overigens voor zowel de tegels op de vloer als voor de tegels op de wand.

Zeker qua wandtegels kun je heel veel kanten op. Eén van de mogelijkheden die je hebt, zijn zogeheten mozaïek tegels voor in de badkamer. Met deze tegels creëer je een prachtige uitstraling, een unieke diversiteit én de badkamer van je dromen.

Spreken mozaïek tegels voor in de badkamer je nu al aan? Dan is het zaak om op zoek naar de beste/mooiste badkamer tegels te gaan. Hier helpen wij je graag een handje bij. Hieronder bespreken we verschillende soorten mozaïek tegels voor de badkamer en voorzien we je van inspiratie.

Inhoudsopgave

Mozaïek tegels badkamer zwart

Mozaïek tegels badkamer in het zwart

Wat voor stijl wil je in je badkamer creëren? Als je voorkeur naar een moderne en strakke stijl uitgaat, kom je al snel bij de donkere kleuren uit. Met bijvoorbeeld zwart kleed je een badkamer af, laat je de badkamer strak ogen en geniet je van een fraaie uitstraling.

Dat is al helemaal het geval als je voor mozaïek tegels voor in je badkamer in het zwart kiest. Deze tegels staan prachtig, modern, stijlvol en kleden je badkamer dus volledig af. Ook is het maar al te goed mogelijk om deze kleur met andere kleuren in je badkamer te combineren.

Zijn de mozaïek tegels in het zwart dan altijd een aanrader? Nee, dat is niet het geval. Doordat deze tegels nogal donker uitgevoerd zijn, laten ze een ruimte kleiner ogen. Niet de beste keuze voor in een kleine badkamer dus.

Feit is wel dat de zwarte tegels prachtig staan. Ze brengen een hele andere dimensie met zich mee dan bijvoorbeeld grijze- of witte tegels. Maak daarom voor jezelf de juiste vergelijking en let hierbij ook goed op de stijl van je badkamer.

Mozaïek tegels badkamer in het wit

Zijn de grijze mozaïek tegels in de badkamer het niet helemaal voor jou? Dan kun je ook eens kijken naar mozaïek tegels voor in de badkamer in het wit. Deze tegels vallen een stuk minder op, maar zijn net zo goed met veel kleuren te combineren.

Wit is één van de meest geliefde kleuren voor in een badkamer. Deze kleur laat een badkamer groter ogen, spreekt tot de verbeelding en is dus feilloos te combineren. Met de witte tegels in mozaïek creëer je zodoende een prachtige uitstraling.

Ons advies is om zeker ook te variëren met de afmetingen van de tegels. Door op die manier nog meer diversiteit in je badkamer aan te brengen, laat je je badkamer nog groter ogen. Overigens heb je op dit moment ook uit veel witte mozaïek tegels voor in de badkamer de keuze. Je hebt dus al meer dan voldoende om uit te kiezen.

Mozaïek tegels badkamer groen

Mozaïek tegels badkamer groen

Wil je wat kleur in je badkamer creëren? Dan is het aan te raden om voor mozaïek tegels voor in je badkamer in het groen te kiezen. Deze kleur staat niet alleen prachtig, maar is ook prima te combineren met andere kleuren in je badkamer.

Daarnaast spreekt de kleur groen heel erg. Kijk maar eens naar de begroeiing in je tuin; de groene kleur valt echt direct op. Als je voor groene mozaïek tegels wilt gaan, kun je ook nog eens uit veel kleuren groen kiezen. Wil je een donkere tint? Of gaat je voorkeur juist naar een lichtere tint uit? Dankzij de diversiteit van de kleur groen heb je op dit gebied meer dan voldoende mogelijkheden.

Het is ook mogelijk om meerdere kleuren groen met elkaar te combineren. Op die manier creëer je een fraai contrast in je badkamer, laat je je badkamer nog meer spreken en hoef je ook niet tussen twee tinten groen te kiezen. Die twee tinten kun je perfect met elkaar combineren.

Mozaïek tegels badkamer in grijs

Wat is de hoofdkleur in jouw (nieuwe) badkamer? Om tot de beste mozaïek tegels voor in de badkamer te komen, zou je goed naar de kleur van de tegels moeten kijken. In veel gevallen zijn de mozaïek tegels in het grijs een prachtige aanwinst voor je badkamer.

Dit komt onder meer doordat je grijs moeiteloos met veel andere kleuren kunt combineren. Bijkomend voordeel is dat je uit veel tinten grijs kunt kiezen. Elke tint grijs heeft een unieke uitstraling, waardoor je altijd de gewenste uitstraling kunt creëren. Doordat je deze kleur ook nog eens geweldig kunt combineren, creëer je een badkamer die 100% naar wens is. De mozaïek tegels in je badkamer in het grijs vallen in ieder geval direct op.

Blauwe mozaïek tegels badkamer

Blauwe mozaïek tegels in de badkamer

Niet alleen de keuze voor groene tegels is aan te raden, maar ook de keuze voor blauwe tegels. Dat wat voor groen geldt, geldt namelijk ook voor blauw. Deze kleur kun je prachtig combineren, is een kleur die tot de verbeelding spreekt en draagt bij aan de algehele uitstraling van je badkamer.

Bijkomend voordeel: je kunt uit veel tinten blauw kiezen. Ook hierbij is het weer mogelijk om meerdere tinten blauw met elkaar te combineren, waardoor je een fraai geheel weet te creëren.

Bijkomende tip: je kunt ook prima meerdere afmetingen tegels met elkaar combineren. De blauwe mozaïek tegels zijn namelijk in veel afmetingen, vormen en maten te verkrijgen. Dat biedt voldoende mogelijkheden om zelf een fraai geheel samen te stellen.

Mozaïek tegels als vloer in badkamer

Wist je dat je ook voor mozaïek tegels voor op de vloer in de badkamer kunt kiezen? Als je hiervoor kiest, laat je je badkamer nog meer spreken. Wel is het verstandig om kritisch naar de wandtegels te kijken. Mozaïek tegels op zowel de vloer als op de wand kan mogelijk iets té druk worden.

Bovendien moet je voor speciale vloertegels van mozaïek kiezen. Deze tegels hebben een antislip laag, waardoor de tegels niet glad worden. Dit komt de veiligheid in je badkamer ten goede.

Met de mozaïek tegels op de vloer in je badkamer kun je in ieder geval alle kanten op. Je kunt uit talloze varianten kiezen, je kunt kleuren en vormen met elkaar combineren en je kunt hiermee je eigen stijl creëren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *