Keukenkraan-zwart

Keukenkraan zwart; Luxe, design & krasvast!

Ben je bezig met het uitkiezen van een nieuwe keuken? Of wil je graag je huidige keuze van een fraaie upgrade voorzien? In beide gevallen is het aan te raden om goed naar verschillende accessoires in je keuken te kijken. Zo moet je voor een keukenkraan gaan die volledig aan je eisen voldoet. Als we naar de huidige keukentrends kijken, zien we dat een keukenkraan in het zwart bijzonder populair is.

In dit artikel vertellen wij je meer over de zwarte keukenkranen. We voorzien je van feitelijke informatie, maar laten je ook kennismaken met een paar fraaie keukenkranen in het zwart. Met een keukenkraan in het zwart geniet je in ieder geval van meerdere voordelen:

  • Een keukenkraan in het zwart zorgt voor een rustgevende en strakke uitstraling. 
  • Een keukenkraan in het zwart kun je perfect combineren, waardoor zo’n keukenkraan in eigenlijk elke keuken past.
  • Een keukenkraan is het zwart is veelal krasvast en wordt niet al te snel vuil.
  • Een keukenkraan in het zwart is in talloze varianten te verkrijgen, waarover je hieronder meer leest.

Inhoudsopgave

Zwarte roestvrijstalen keukenkraan

Voor wat voor zwarte keukenkraan kun je nou het beste kiezen? Eén van de beste keuzes die je kunt maken, is kiezen voor een zwarte roestvrijstalen keukenkraan. Zo’n kraan is van RVS vervaardigd, maar is van een zwarte afwerking voorzien. Je geniet hierdoor van de fraaie uitstraling en van de bekende voordelen van RVS.

Eén van de voordelen van RVS is de slijtvastheid. Dit materiaal geeft geen krimp en is tegen een stootje bestand. Zelfs als je de keukenkraan jarenlang intensief gebruikt, blijft de kraan prachtig. 

Spreekt dit je aan? Dan is het goed om te weten dat je uit veel zwarte roestvrijstalen keukenkranen kunt kiezen. Kijk goed naar de vorm van de kraan, naar het merk, naar de afmetingen en naar de algehele afwerking.

Keukenkraan zwart uittrekbaar

Het aanbod van zwarte keukenkranen is bijzonder divers geworden. Zo is het mogelijk om voor een normale keukenkraan in het zwart te kiezen, maar ook voor een zwarte uittrekbare keukenkraan. Je kunt hierbij de uitloop uittrekken, waardoor je op een veelzijdige manier gebruik van de keukenkraan maakt. Gebruik je de kraan niet? Dan neemt de kraan bovendien een stuk minder ruimte in beslag.

Ben je hiervan onder de indruk? En is dit precies hetgeen waar je naar op zoek bent? Dan moet je wel even goed zoeken. Het aanbod van keukenkranen in het zwart die ook nog uittrekbaar zijn, is ietwat beperkt te noemen. Als je eenmaal zo’n keukenkraan in je keuken hebt staan, is het hoe dan ook op en top genieten.

Grohe keukenkraan zwart

Spreken bovenstaande voordelen van een zwarte keukenkraan je aan? Dan is het aan te raden om het aanbod van Grohe eens te bekijken. Dit merk heeft namelijk door de jaren heen talloze keukenkranen in het zwart uitgevoerd. Je hebt bij dit merk zodoende meer dan voldoende keuze.

Kies je voor een Grohe keukenkraan in het zwart? Dan ben je van zowel een prachtig design als een lange levensduur verzekerd. Als er één merk is dat weet wat kwaliteit is, is het Grohe wel. Dit merk gebruikt uitsluitend de juiste materialen en zorgt voor een perfect functionerende keukenkraan. Wat wil je nog meer?

Landelijke-keukenkraan-zwart

Landelijke keukenkraan in het zwart

In wat voor stijl heb jij je keuken uitgevoerd? Zelfs als je voor een landelijke stijl bent gegaan, kun je prima voor een keukenkraan in het zwart kiezen. Het advies is om je pijlen te richten op een landelijke keukenkraan in het zwart.

Zo’n keukenkraan weet twee zaken perfect met elkaar te combineren. Ten eerste is zo’n kraan door de zwarte kleur een lust voor het oog. De kraan is hierdoor ook in elke landelijke keuken te plaatsen, ongeacht wat het kleurenpalet is. Ten tweede valt de vormgeving van de keukenkraan direct op. De keukenkraan is sierlijk en ‘landelijk’ vormgegeven, waardoor ‘ie naadloos in je landelijke keuken past. 

Onderaan de streep is een landelijke keukenkraan in het zwart vrij uniek te noemen. Wat ons in ieder geval erg aanspreekt, is dat je uit meerdere designs kunt kiezen. Alle designs hebben iets landelijks, maar dit is wel per keukenkraan verschillend.

Keukenkraan mat zwart

Vind je een ‘normale’ zwarte keukenkraan niet al te fraai? Dan is het aan te raden om eens naar een keukenkraan in het mat zwart te kijken. Bij zo’n keukenkraan is de zwarte kleur niet glanzend, maar juist volledig mat. Dit brengt een unieke en fraaie uitstraling met zich mee.

Een keukenkraan mat zwart past niet in alle keukens. Heb je bijvoorbeeld een landelijke keuken? Dan is het minder voor de hand liggend om voor een mat zwarte keukenkraan te kiezen. Heb je een industriële keuken? Dan is het zéker wel aan te raden om voor een matzwarte keukenkraan te kiezen. Dat is ook het geval als je bijvoorbeeld een moderne keuken hebt.

Wil je graag zo’n keukenkraan aanschaffen? Kijk dan wel even goed naar de afmetingen van de keukenkraan. Zeker als je een te grote kraan hebt, kan het mat iets te opvallend in je keuken worden. Uiteraard is dit van je eigen smaak afhankelijk.

Nostalgische keukenkraan zwart

Hadden je ouders of overgrootouders vroeger een zwarte kraan? En bewaar je hier goede herinneringen aan? Dat klinkt misschien bijzonder, maar dat is het niet. Een product als een keukenkraan kan absoluut een nostalgisch gevoel met zich meebrengen.

Zou je dit gevoel graag in je eigen keuken naar voren willen brengen? Dan is een nostalgische keukenkraan in het zwart aan te raden. Zo’n kraan is qua kleurstelling wel modern, maar qua vormgeving niet zozeer. De vormgeving kan het beste als authentiek en retro omschreven worden. Als je naar zo’n keukenkraan in het zwart kijkt, krijg je mogelijk direct nostalgische gevoelens.

Design keukenkraan zwart

Design keukenkraan in het zwart

Heb je voor een complete design keuken gekozen? Dan ben je zeker niet de enige. Het is de afgelopen jaren in de mode geweest om voor een design- en stijlvolle keuken te kiezen. De verschillende fabrikanten van keukenkranen hebben hier uiteraard perfect op ingespeeld.

Zij hebben namelijk talloze design keukenkranen in het zwart ontworpen. Deze keukenkranen zijn om meerdere redenen als een designobject te typeren. Ten eerste komt dit door de fraaie zwarte kleur en ten tweede komt dit door de fraaie vormgeving. Ten derde zijn de design keukenkranen in het zwart ook nog vaak van handige extra’s voorzien. Zo bestaan er zwarte design keukenkranen met een sensor. Zodra je je hand onder de kraan houdt, gaat de kraan automatisch aan. Gemak dient de mens!

Spreekt een design keukenkraan in het zwart je aan? Het belangrijkste is dan om de kraan volledig op de rest van je keuken af te stemmen. Indien je dat voor elkaar krijgt, creëer je een geweldig geheel in je fraaie keuken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *