badkamerspiegel-met-verlichting

Badkamerspiegel met verlichting

Bij het inrichten van je badkamer heb je meer en meer keuze. Kijk alleen maar eens naar de spiegels voor in een badkamer. Je kunt niet alleen uit veel vormen en maten kiezen, maar ook uit spiegels met een handige toevoeging. Een badkamerspiegel met verlichting is daar een perfect voorbeeld van.

Inhoudsopgave

Met een badkamerspiegel met verlichting geniet je van meerdere voordelen:

  • Stijlvol en sfeervol. Met een badkamerspiegel met verlichting breng je stijl en sfeer in je badkamer. De spiegel zelf is een lust voor het oog en de verlichting doet hier nog een schepje bovenop.
  • Verlichting is fraai weggewerkt. Bijkomend voordeel is dat de verlichting in de spiegel netjes weggewerkt is. Je ziet de verlichting amper zitten, waardoor de uitstraling nóg fraaier is.
  • Licht is dimbaar. Bij de meeste badkamerspiegels is het licht ook nog dimbaar. Door de LED verlichting te dimmen, creëer je altijd de gewenste sfeer in je badkamer.
  • De verlichting is praktisch. Ja, het praktische gemak is één van de grootste voordelen. Doordat de spiegel zelf licht geeft, doe je bijvoorbeeld makkelijker je contactlenzen in. Of je kunt nog beter je make-up opdoen, je haren doen of een crème opsmeren.
Badkamerspiegel-met-verlichting-en-verwarming

Badkamerspiegel met verlichting en verwarming

Heb je op dit moment last van een spiegel die altijd beslaat? Dan is het aan te raden om te kiezen voor een badkamerspiegel met verlichting en verwarming. Door de verwarming warmt het glas zich op, waardoor het glas niet meer kan beslaan. 

In combinatie met de verlichting zorgt dit voor ongekend veel gemak. Na het douchen kun je bijvoorbeeld direct gebruik maken van de spiegel. En dankzij alle hierboven benoemde voordelen is de badkamer spiegel sowieso een aanwinst voor je badkamer.

Bij zo’n badkamer spiegel moet je uiteraard wel rekening houden met de installatie. De spiegel moet immers op een dubbel elektriciteitspunt aangesloten worden, zowel voor de verlichting als voor de verwarming. Maar goed, dit weegt absoluut niet op tegen de vele voordelen!

Infrarood spiegel badkamer met verlichting

Infrarood spiegel voor badkamer met verlichting

Een andere optie die je hebt, is een infrarood spiegel in de badkamer met verlichting. Het principe hierbij is hetzelfde als bij bovenstaande spiegel: de spiegel wordt zowel verlicht als verwarmd.

De manier waarop de verwarming plaatsvindt, is alleen anders. Zo zorgt de infrarood verwarming voor een razendsnelle verwarming. Dit betekent dat je nooit meer last van een spiegel hebt die beslaat. En dit betekent ook dat de energiekosten laag blijven; des te sneller de verwarming werkt, des te minder energie er verbruikt hoeft te worden.

Wel is het zo dat het aanbod van infrarood spiegels met verlichting beperkter is. Dit heeft mogelijk ook met het prijskaartje te maken. Voor deze vorm van verwarming betaal je toch net iets meer dan gemiddeld.

Badkamerspiegel-met-verlichting-120-cm

Badkamerspiegel met verlichting 120 cm

Heb je een nogal grote badkamer? Hoe mooi is het dan om voor een grote badkamer spiegel met verlichting te kiezen? Hierbij kom je al snel uit op een badkamerspiegel met verlichting van 120 centimeter groot.

Deze spiegels zijn maar liefst 120 centimeter breed. En dankzij deze breedte geniet je van enkele voordelen:

  • De spiegel is één van de blikvangers in je badkamer. Als je je badkamer binnenkomt, valt je oog eigenlijk direct op de spiegel. Met dank aan de breedte van maar liefst 120 centimeter.
  • De spiegel is erg praktisch. Heb je in je badkamer voor bijvoorbeeld twee wasbakken gekozen? Dan komt een spiegel van 120 centimeter breed maar al te goed van pas. Als jij en je partner bij de wasbakken staan, kunnen jullie beide optimaal gebruik maken van de spiegel.

 

Bijkomend voordeel is dat je een badkamerspiegel met verlichting 120 cm naar wens aan kunt vullen. Dit doe je met verschillende handige extra’s, waaronder een ingebouwde klok. Tijdens het douchen zie je precies hoe laat het is en hoe lang je dus nog lekker onder de douche kunt staan. Een ander voorbeeld van een handige extra is een ingebouwde speaker. Met de ingebouwde speaker kun je op de vroege ochtend al van je lievelingsmuziek genieten.

Badkamerspiegel-zwart-met-verlichting

Badkamerspiegel zwart met verlichting

Heb je interesse om een badkamerspiegel met verlichting aan te schaffen? Kijk dan goed naar de kleurstelling in je badkamer. Vervolgens is de kans groot dat je uitkomt bij een badkamer spiegel in het zwart met verlichting.

De kleur zwart past nu eenmaal in heel veel badkamers. Heb je bijvoorbeeld voor een donkere badkamer gekozen? Dan sluit de kleur zwart hier perfect op aan. De kleur van het glas zelf zorgt overigens voor het gewenste contrast. Of ben je juist voor een lichtgekleurde badkamer gegaan? Dan past de zwarte kleur hier uiteraard ook perfect bij. Met een zwarte badkamer spiegel geniet je in zo’n lichte badkamer een fraai contrast.

Wil je een badkamerspiegel in het zwart met verlichting kopen? Dan kun je je borst alvast nat maken; het aanbod is oprecht divers te noemen. Om de beste badkamer spiegel met verlichting aan te schaffen, moet je goed op de volgende punten letten:

  • Afmetingen: hoe groot kan de spiegel worden voor in je badkamer? Let hierbij goed op de breedte, maar ook op de hoogte. Uiteraard gaat dit punt hand in hand met de vorm van de spiegel. Wil je een rechthoekige, vierkante of ronde spiegel in je badkamer?
  • Soort verlichting: kijk ook goed naar het soort verlichting. Let hierbij op de lichtbron (LED heeft de voorkeur), maar ook op de dim mogelijkheden. En ga ook goed na wat precies de kleur van de verlichting is.
  • Extra’s: zoals hierboven al kort aangegeven, kun je bij een badkamerspiegel met verlichting voor meerdere extra’s kiezen. Daarmee maak je je spiegel – en badkamer – mogelijk nóg meer naar wens.
  • Prijs: tot slot moet je goed naar het prijskaartje van de badkamer spiegel met verlichting kijken. Hoeveel geld wil je bij voorkeur uitgeven? En welke spiegels met verlichting vallen binnen dat budget?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *