kraan

Fill 1

In de badkamer heb je veel invloeden die op elkaar afgestemd moeten worden. Wanneer dit niet juist wordt gedaan, zul je hier direct een groot verschil in zien. Zo moet er zelfs gekeken worden naar de kleine dingen. Dus ook de kraan moet een grote rol spelen in de douche. 

Als je gaat rond kijken hoeveel verschillende kranen er zijn, dan zal het je verbazen. Voor elke soort badkamer is er wel een andere kraan te vinden. Het is vooral belangrijk dat je een kraan vindt waarvan je denkt dat hij bij je badkamer past. 

Niet iedere badkamer is hetzelfde. Voor in de ene badkamer kan er een grotere kraan gebruikt worden dan voor in een andere badkamer. Daarnaast maakt de kleur van een kraan een zeer groot verschil. Als de badkamer volledig wit is, dan zal een zwarte kraan zeker een goede aanwinst zijn voor in de badkamer. 

Daarnaast moet een kraan ook altijd praktisch zijn. Hij moet eenvoudig te bereiken zijn en moet absoluut niet in de weg zitten als je bijvoorbeeld je handen wast. Het is dan ook altijd handig om van tevoren de maten van een kraan op te meten voordat je aan de slag gaat.